Let op! N.a.v. Covid-19 houden wij ons aan de opgestelde richtlijnen volgens het RIVM.

Koedijkerstraat 33

1823 CR Alkmaar

072 512 70 87

Voor persoonlijk advies

Di - Za: 10:00u - 17:00u

Bezoek mogelijk op afspraak

Wel de lusten, niet de kwasten

Volop genieten zonder zorgen

Met een gerust hart het water op, dat wilt toch iedereen? Onze monteur zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw tocht. U bent bij ons aan het juiste adres voor een onderhoudsbeurt tegen een scherpe prijs. Ook voor in- of ombouw zijn wij u graag van dienst.

Wij zorgen dat uw boot & motor
in topconditie blijven

Met meer dan 10 jaar ervaring, is alle kennis in huis...

Bij Temming Watersport hebben wij met 10 jaar ervaring alle kennis in huis om uw boot en motor in topconditie te houden. Met de nieuwste technieken hebben wij zelfs de mogelijkheid om uw buitenboordmotor uit te lezen en snel te zien waar het eventuele mankement zich bevindt.

U weet vooraf altijd waar u aan toe bent omdat onze prijzen inclusief materiaal zijn. Mochten de kosten toch wat hoger dreigen uit te vallen. Dan nemen we altijd eerst even contact met u op.

IMG_4593
IMG_4582
IMG_4557
IMG_4601

Onderhoud tijdens de winterstalling?

Bij Temmig Watersport zeggen wij altijd “Wel de lusten, niet de kwasten”. Wilt u ieder jaar zonder zorgen direct kunnen genieten van de watersport?

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens de winterstalling uw motor te voorzien van een onderhoudsbeurt of uw boot volledig schoon te maken zodat u het nieuwe vaarseizoen fris kunt beginnen.

Natuurlijk is de winter ook dé perfecte tijd om uw boot te voorzien van fraaie upgrades zoals een radio, claxon, of andere leuke extra’s. Ook dit kunnen wij voor u realiseren tegen scherpe combiprijzen.

Onderhoud + Winterstalling = korting!

Staat u bij ons in de winterstalling? Dan hebben wij een leuke actie wanneer u ook gebruik wenst te maken van onze schoonmaakservice.

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag:
09:00 – 18:00

Zaterdag:
09:00 – 17:00

Wij zijn op afspraak geopend

I.v.m. de huidige omstandigheden is het voor een bezoek aan onze winkel noodzakelijk om van te voren een afspraak te maken. Zo kunnen wij de tijd nemen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Voor het maken van een afspraak kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.